Tuesday, May 22, 2007

Bundesliga

Cumartesi tüm günü Ali Sami Yen ve çevresinde, pazar gününü de cumartesi yaşananların bünyede yarattığı sıkıntıyı atmak için sokaklarda geçirdiğimden olan biteni kaçırmışız... Gecikmeli de olsa buyrun burdan yakın...

*Stuttgart'ın şampiyon olduğu maçta beraberliği yakaladığı gol müthiş... Hitzlsperger uzaklardan kornerden gelişine çakmış. İşte gol... Hakan Ünsal'a selam olsun.

*Bayern Mainz'ı beşlerken maçtan öte Mehmet Scholl'un vedası ön plana çıkmış. Scholl veda gününde bir de ceza sahası dışından klasına yakışır bir gol atmış. Tribünlerde Mehmet'e teşekkür eden pek çok pankartta göze çarptı. Ana tema aynı; Danke Scholli!


*Küme düşer mi derken H.Stevens'ın gelişiyle yükselişe geçen Hamburg kendini bir anda Inter-Toto'da buldu. Hamburg'da da maç sonu bir veda vardı. 1999'da Bochum'dan gelen Mehdi Mahdavikia gelecek sezon Hamburg forması giymeyecek.

*Küme düşmüş Monchengladbach'ın son maçında boş koltuk göremedim. O ne kalabalıktı öyle ya.. Sanırsın sezon başı.. Bu arada iyiki Insua'ya paramız yetmemiş.

*Gladbach ile birlikte Mainz ve Aachen'da küme düştü. Karlsruher , Hansa Rostock ve Duisburg üçlüsü gidenlerin yerini dolduracak.

No comments: