Thursday, June 7, 2007

Sezonun son Euro 2008'i

- Bizim Sampdoria'nın altın çocuğu Fabio Quagliarella dün gece sahaya ilk 11'de çıktı ve iki gol bıraktı Litvanya kalesine. Quagliarella'dan görmeye alışık olduğumuz üzere iki golde ceza sahası dışından geldi.Yalnız ikinci gol pek bir seyredimlik.

- "İngiltere, Estonya'yı deplasmanda mağlup etti" diyeceğim ama fikstüre göre öyle.. Çünkü ben tribünde Estonyalı taraftar görmedim. Yine Beckham başroldeydi. Sağ taraftan adrese teslim iki kavisli orta yolladı. Hanesine iki asisti yazdırıverdi. Tabi bu performans akıllara hemen Kinesio bantlarını getirdi. Ne bantlarmış be! Karşılaşmanın ilk golü J. Cole'dan geldi. Maçı naklen yayınlayan Sky spikeri iki kelimede özetledi golü; "high class"..

- Net bir bilgim yok ama sanırım Fransa stad de france açıldığınden beri ilk kez milli maçını başka bir yerde oynadı. Dünkü adres Auxerre'in stadı Abbé Deschamps.

- İsveç sahasında İzlanda'ya 5 attı. Ama bir 5. gol vardı ki evlere şenlik..Tıklayın.. Aklıma Sivassporlu Hakkı'nın Ali Sami Yen'de yaptırdığı penaltı geldi.. Hakemin maçı durduğunu sanıp topu ceza sahasında eliyle tutmuştu..

- Bizim grupta Yunanistan son saniye golüyle Moldova'yı yendi. Birara Hikmet Karaman "ya ksıa pas yapın" diye Moldovalı futbolcuları azarlıyordu.

- İzlediklerim arasında İspanya'da David Villa'nın rövaşata'sı, Danimarka'da Rommedahl'ın ikinci golü ve Romanya'da Cosmin Contra'nın golü gecenin diğer güzel gollerinden. Rastlarsanız izleyin.. En güzeli ise Quagliarella'dan geldi.. Sampdoria'nın topçusu diye söylemiyorum..

No comments: