Friday, February 27, 2009

Torezege Kulakların Çınlasın

Torezege'nin bu gece bizimle olması gerekiyordu. 90 dakika boyunca salladığımız Sabri'yi ortamda muhtemelen bir o savunurdu. Ve şundan eminim ki gol sonrası Torezege haykırırdı; "Yüreğine sağlık Sabri..."

Ne maçtı dedik gecenin sonunda... Zaten biz normal bir maç izlemedik orada. Ortası yok. Ya çok sevindik ya hüsranla ayrıldık.Hep uçlarda maçlara o mekanda tanıklık ettik. Ve o maçlara bir yenisini daha ekledik.

Arda ne top oynadı öyle... Müthiş mücadele etti. Arda ve diğerleri... Bülent Korkmaz adına sevindim. Umarım herşey daha iyi olur. Kaptana herşey yakışır...

Bir iki cümlede Harry Kewell için yazmak gerek. Avusturalyalı'nın kesinlike daha fazla insiyatif alması gerek. O ortamı ona sağlamalılar. Bence yabancılar arasında takım liderliği için en büyük potansiyel Kewell'da.. Lincoln ile onu kıyaslamam bile. Kewellcıyım ben arkadaşım. Kredisi çok. Ne yapsa kabulümdür... Varsa yoksa Harry...

Gecenin son cümlesi ise Tomwood'dan geldi, içine doğmuş:

"Seneye şampiyonlar liginde türk takımlarından biri real madridle eşleşecek"

1 comment:

Anonymous said...

burdan sana sesleniyorum Tifo, aklını başına devşir benim kafamı bozma bir daha sabrime laf etme, etmezsin edemezsin zaten seni yine çıkartmıştır bi masanın üstüne..