Sunday, May 4, 2008

Ada'da Dün!

Carlos Tevez dün West Ham'a süper bir gol attı. Ama resimde de gördüğünüz gibi eski takımına karşı son derece mütevazi bir gol sevinci yaşadı. Böylece geçen sezon attığı goller dışında West Ham taraftarının saygısını bir kez daha kazanmış olsa gerek. Dünkü maçın bir başka güzel golü ise Dean Ashton'dan geldi. Manchester United seyircisi bile bu röveşata golünü alkışladı.

Konuya gollerden girmişken, Robbie Keane'nin golünü es geçemem. Yukarıdaki karede kaptanın gol vuruşunu görüyorsunuz. Golü güzelleştiren esas olay ise Keane'nin ceza sahasına girerken yaptığı hamle. Aynı anda bakkala alışverişe yollanan iki Readingli... Tıpkı Blackburn'ün dün Derby'e attığı 3. golün ortasında olduğu gibi. David Bentley önce iki Derby futbolcusunu Ewood Park Cumartesi Pazarı'na yolluyor sonra Santa Cruz'un kafasına topu postalıyor.

Gerçekten Derby County şaka gibi bir sezon geçirdi. Premier Lig tarihinde küme düşmesi en erken kesinleşen takım ünvanlarını, lig tarihinin en az puan toplayan takımı olarak süslediler. Tüm bu yaşananlara rağmen dün Derby seyircisi Rovers deplasmanında baya eğlenmiş.

Efendim son resmimiz de Villa Park'dan... Aston Villa kaptanı Gareth Barry gidecek mi, kalacak mı? Son haftalarda cevabı merak edilen sorulardan biri... Taraftarlar ise haliyle, kulübün alt yapısından yetişen kaptanlarının başka bir kulübe gitmesini istemiyor.

No comments: