Thursday, March 6, 2008

"Torres On Fire" Diyor İngilizler


Ocak ayından bu yana Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid al-Maktum'un sahibi olduğu, kısa adı DIC olan yatırım fonunun Liverpool'u satın alma yönünde uğraşları olduğunu okuyorum. Liverpool'un yüzde ellisine sahip olan Tom Hicks ve George Gillet ikilisi ile anlaşma zemini arayan Dubaililer'in en büyük destekçileri ise Liverpool taraftarı. Zaten onların kulübün Amerikalı sahiplerine karşı tepkili duruşları hepimizce malum... Dün akşam Anfield'da oynanan, Liverpool West Ham maçında KOP'un açtığı pankart, söz konusu durumla alakalı nice örnekten sadece biri... Ayrıca maç öncesi ve devre arasında KOP tribününden Amerikalılar aleyhine pek çok tezahürat söylenmiş. Maça geçecek olursak yazılacak tek şey var; Fernando Torres fırtınası devam ediyor. İspanyol oyuncu dün akşam West Ham kalesine birbirinden güzel 3 gol bıraktı. Böylece Torres, Liverpool tarihinde iç sahada oynanan üst üste iki maçta hat-trick yapan dördüncü oyuncu oldu. Gerrard'ın ceza sahası dışından kaleye yolladığı füze ise artık onun alıştığımız gollerinden birisi...

Att: 42,954

Ref: Steve Bennett

Liverpool: Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Riise, Gerrard, Mascherano, Alonso, Babel (Pennant 76), Kuyt (Benayoun 63), Torres (Crouch 82). Subs Not Used: Itandje, Hyypia.

Goals: Torres 8, 61, 81, Gerrard 83.

West Ham: Green, Neill, Ferdinand, Upson (Spector 63), McCartney, Solano (Ashton 69), Noble, Mullins, Ljungberg, Boa Morte, Cole (Zamora 69). Subs Not Used: Wright, Pantsil.

Booked: Cole, Neill, Noble.

No comments: