Thursday, July 24, 2008

Tifo Bodrum'dan Soruyor

Bu kadını memleketin başına kim sardı ?

Wednesday, July 23, 2008

Genç Semih


"Bruno Fornaroli, who is regarded as one of South America’s most promising forwards at present, completed his transfer from Nacional Montevideo to Sampdoria.The 20-year-old is known as something of a prolific goalscorer in his homeland, having hit 15 goals last season for Nacional."
Son dönemlere baktığımızda Sampdoria'dan beklenmeyen bir transfer hamlesi. Heyecan verici. Gerçi Uruguay liginde gol atmak, İtalya Ligi'nde gol atmaya benzemez.Umarım hüsran olmaz.

Thursday, July 17, 2008

Sessiz Sedasız Transferler


Sebastien Squillaci... "Repütasyonları çok yüksek olmayan ama tam görev adamı" tanımına uygun isimlerden biri.. Artık Sevilla için mücadele edecek. Öncesinde bu transferle ilgili bir haber, bir dedikodu yazılıp çizilmiş miydi bilmiyorum. Hiç denk gelmediğim için, haberi görünce şaşırdım. Ama bir o kadar da takdir ettim. Çok akıllı bir transfer. Yine böylesine, ara satırlarda kaynayan, iyi bir transfer haberine denk gelirim belki diye "sessiz sedasız transferler" manşetini attım. Bakarsın serinin devamı gelir... 1 deriz, 2 deriz...

Sunday, July 6, 2008

Return Of The King?

Carlos Queiroz'un ismi bu aralar Portekiz milli takımının teknik direktörlüğü için sıkça anılıyor. Malumunuz Queiroz, Manchester United'ın teknik ekibinde Sir'den sonraki iki numaralı adam. Peki bu koltuk boşalırsa yeni iki numara kim olacak? Sunday Express'in bugünkü haberine göre böyle bir durumda göreve Eric Cantona talip. Haber Cantona'nın yakın bir arkadaşına dayandırılmış. Gerçekleşmesini temenni ediyorum.